industriell rengöring i boras

Kontor & Industristädning

Anlita ett företag som sköter allt åt er vad gäller städ, fönsterputs och trädgård.

Rent & snyggt på kontoret ger ett bra och tryggt första intryck för dem som besöker er!

Vi erbjuder kontor och industristädning för ert företag så att ni kan fokusera på er verksamhet och känna er trygga med vår 20 åriga erfarenhet i branschen.

Vi har idag kunder som varit med oss i flera år och vissa har varit med i över 20 år!

Vi innehar även flera maskiner, stora som små för att kunna förse era golv i produktionen / lager utrymmen. 

Specialjobb att dammsuga på höjd ute i produktion/lagret är en tjänst som vi tillhandahåller. Detta är bra att göra då det samlas en hel del damm uppe på balkar, rör, innertak/väggar och andra svåråtkomliga ställen.

Har man inte gjort detta på flera år så kommer man definitivt att se skillnad, men även förbättra luftkvalitén för sina anställda.

Påfyllning av material (papper, tvål, kaffe, bläck & toner mm.) är också tjänster som vi tillhandahåller.

  • Från: 370 kr /tim
  • Kontakta oss för att få en kostnadsfri offert

Några av våra företagskunder:

 

Vanliga frågor:

Kontor/industristädning: Från 370kr /timme
Fönsterputsning privat: Från 40kr /fönster (in och utvändigt) efter rutavdrag
Fönsterputsning företag: Kontakta för offert
Golvvård: Från 375kr /timme Flyttstädning privat: Från 250kr /timme efter rutavdrag
Trappstädning: Från 365kr/timme
Byggstädning: Från 385kr /timme
Priserna varierar från arbete till arbete. Därför rekommenderar vi att ni alltid tar kontakt med oss för att vi ska gå igenom alla detaljer. Utefter era önskemål tar vi fram en skräddarsydd offert.
Kontorsstädning
I den största utsträckning så försöker vi alltid att använda oss utav miljövänliga medel. Vi använder oss utav professionella och hög kvalitets medel. Det är väldigt varierande vilka medel vi använder eftersom allt beror på vilket jobb som ska utföras.
Om du söker ett tryggt företag som har många års erfarenhet, som erbjuder hög service med strålande resultat så är detta helt rätt. Städ och trädgårdsservice har funnits sedan 1998 och har kunder som varit med i över 20 år.. Företaget har anställda med lång erfarenhet som erbjuder professionell och hög service. Fördelen med oss är att vi erbjuder kompletta lösningar som innebär att ni slipper anlita fler firmor som sköter andra liknande arbeten. Något som våra kunder älskar är våran störfria städning vilket innebär att vi kommer och städar efterarbetstid för att inte störa i ert dagliga arbete. Ring oss och boka ett möte så ser vi över hur vi kan förbättra er nuvarande situation. 010-175 30 40
Det innebär att vi kommer och städar efter arbetstid alternativ på helger för att inte störa i det dagliga arbetet.
Det gör vi! Tänk på att se så att ni är berättigad till RUT/ROT och att ni inte använt upp hela års summan.
Det gör vi, det går att komma överens beroende på hur behovet ser ut.
Vi är ett tryggt företag med UC-Certifiering, F-skatt, momsregistrerade mm. Vi är även helt försäkrade om något skulle inträffa.
Vi är helt försäkrade både som personal men även som företag. Vilket innebär att om ex. ett fönster skulle gå sönder så ersätter vi det helt kostnadsfritt.
Vi försöker alltid att ha samma personer som kommer ut till er och utför arbetet. I vissa fall så kan personen vara på semester, ledig, sjuk mm. Och då behöver en vikarie komma in.
Självklart kan ni vara det, det är helt upp till er. De flesta av våra kunder uppskattar våran störfria städning vilket innebär att vi kommer och städar efter arbetstid. Detta gör det smidigt för oss och er.
I våra offerter så räknar vi med material kostnaden. Vad gäller städrum så är det inget krav från våran sida, det är enbart något som underlättar, vi slipper bära med oss allt material, dammsugare mm. varje gång.

KLICKA HÄR FÖR ATT SE UTFÖRDA ARBETEN