Städ & Trädgårdsservice

Flyttstädning

Det är jobbigt nog att packa ner allt I kartonger. Låt oss sköta flyttstädningen så får du mer tid över till annat och trygghet att besiktningen går igenom.

Flyttstädning är en viktig del av flyttprocessen som säkerställer att ditt gamla hem lämnas i perfekt skick för nästa hyresgäst eller ägare. Dessutom ger det dig en möjlighet att börja ditt nya liv i ett rent och organiserat hem.

Vid en flyttstädning tar vi hand om alla detaljer, från rengöring av kök och badrum till torkning av fönster och golv. Vi använder miljövänliga produkter och effektiv utrustning för att säkerställa en gränslöst ren och fräsch miljö.

Bokar du en flyttstädning med oss, slipper oroa dig för städningen. Vi tar hand om allt, så du kan fokusera på att packa upp och bo i ditt nya hem. Boka din flyttstädning idag för en sorgfri och stressfri flytt!

Bekvämt

Att flytta kan vara roligt, stressigt och jobbigt på samma gång. Minska stressen och gör flytten lite mer bekväm genom att låta oss hjälpa till med flyttstädningen. Vi har 25-års erfarenhet och tycker att flyttstädning är hur roligt som helst! Du vet väl att du får RUT-avdrag?

En flyttstädning är den mest omfattande och tidskrävande typen av städning. Du som tidigare hyresgäst eller boende ansvarar för att lämna bostaden i ett rent och gott skick. Det finns flera bra anledningar till att låta en städfirma ta hand om flyttstädningen. Vi är proffs på att städa och utför flera flyttstädningar varje månad. Med vår långa erfarenhet känner vi till vad de vanligaste misstagen är och vad hyresvärdar oftast anmärker på när man har städat själv. Vi ser till att hela bostaden blir ren och att slutstädningen godkänns. Du får mer tid över till annat och kan känna dig trygg med garantin som vi lämnar på utfört arbete. Du vet väl om att du får RUT-avdrag för städtjänster oavsett om du har hyrt eller ägt din bostad? Du betalar bara hälften av vad flyttstädningen egentligen kostar.

RUT-Avdrag

Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden.

Det går att läsa mer på skatteverkets hemsida

Recensioner

Pedro Maldaner
Pedro Maldaner
2023-01-02
Very friendly and professional personal, I strongly recommend
Arjan Mostafa
Arjan Mostafa
2022-12-29
Väldigt nöjd! Ställde upp med kort varsel och gjorde ett kanonjobb till rimlig peng. Femstjärnigt!
Marie Nihlen
Marie Nihlen
2022-12-08
Fantastiskt bra jobb. Rekommenderas verkligen. Tack så hemskt mycket.
Mats Sjöberg
Mats Sjöberg
2022-10-01
Bra och snabb personal
Jennie Karlsson
Jennie Karlsson
2022-09-03
Anlitade företaget för fönsterputs, noggranna och gav ett professionellt intryck, supernöjd med resultatet. Trevlig personal och lätt att komma i kontakt med dem, rekommenderar dem varmt.
Selma Svensson
Selma Svensson
2022-09-03
Så himla professionella och trevliga! Sjukt bra att ha att göra med. Rekommenderas starkt! 🙌
Amanda Karlsson
Amanda Karlsson
2021-03-30
Enkla att få tag på och levererar ett fantastiskt fint resultat. Rekommenderas varmt! Jag kommer använda deras tjänster i framtiden🤗

Lämna dina uppgifter så ringer vi upp inom 24h