Städ & Trädgårdsservice

Flyttstädning

Det är jobbigt nog att packa ner allt I kartonger. Låt oss sköta flyttstädningen så får du mer tid över till annat och trygghet att besiktningen går igenom.

Flyttstädning är en viktig del av flyttprocessen som säkerställer att ditt gamla hem lämnas i perfekt skick för nästa hyresgäst eller ägare. Dessutom ger det dig en möjlighet att börja ditt nya liv i ett rent och organiserat hem.

Vid en flyttstädning tar vi hand om alla detaljer, från rengöring av kök och badrum till torkning av fönster och golv. Vi använder miljövänliga produkter och effektiv utrustning för att säkerställa en gränslöst ren och fräsch miljö.

Bokar du en flyttstädning med oss, slipper oroa dig för städningen. Vi tar hand om allt, så du kan fokusera på att packa upp och bo i ditt nya hem. Boka din flyttstädning idag för en sorgfri och stressfri flytt!

Bekvämt

Bespara dig stressen som kommer med en flytt & låt oss sköta flyttstädningen! Du kan känna dig trygg med vår 20 åriga erfarenhet i branchen – vi lämnar dessutom garanti på alla våra utförda arbeten!

Självklart så erbjuder vi alltid garanti på våra utförda arbeten, det innebär att om det skulle vara något så rättar vi till det utan extra kostnad.

Om skattereduktion

Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden.

Det går att läsa mer på skatteverkets hemsida

Välkommen till
vår bokningssida!

Välkommen till vår bokningssida!

Vi erbjuder ett enkelt och smidigt sätt att boka den tjänst som du behöver. Fyll i formuläret så återkommer vi till dig för att bekräfta priset på arbetet och bokningen.

Recensioner

Pedro Maldaner
Pedro Maldaner
2023-01-02
Very friendly and professional personal, I strongly recommend
Arjan Mostafa
Arjan Mostafa
2022-12-29
Väldigt nöjd! Ställde upp med kort varsel och gjorde ett kanonjobb till rimlig peng. Femstjärnigt!
Marie Nihlen
Marie Nihlen
2022-12-08
Fantastiskt bra jobb. Rekommenderas verkligen. Tack så hemskt mycket.
Mats Sjöberg
Mats Sjöberg
2022-10-01
Bra och snabb personal
Jennie Karlsson
Jennie Karlsson
2022-09-03
Anlitade företaget för fönsterputs, noggranna och gav ett professionellt intryck, supernöjd med resultatet. Trevlig personal och lätt att komma i kontakt med dem, rekommenderar dem varmt.
Selma Svensson
Selma Svensson
2022-09-03
Så himla professionella och trevliga! Sjukt bra att ha att göra med. Rekommenderas starkt! 🙌
Amanda Karlsson
Amanda Karlsson
2021-03-30
Enkla att få tag på och levererar ett fantastiskt fint resultat. Rekommenderas varmt! Jag kommer använda deras tjänster i framtiden🤗

Lämna dina uppgifter så ringer vi upp inom 24h