Städ & Trädgårdsservice

Flyttstädning

Professionell flyttstädning för en bekymmersfri flytt

Spara tid och energi genom att anlita oss för flyttstädningen! Vi garanterar att din gamla bostad lämnas i perfekt skick så att du kan fokusera på din flytt utan bekymmer.

Flyttstädning innebär:

Vi erbjuder:

Bekvämt

Att flytta kan vara roligt, stressigt och jobbigt på samma gång. Minska stressen och gör flytten lite mer bekväm genom att låta oss hjälpa till med flyttstädningen. Vi har 25-års erfarenhet och tycker att flyttstädning är hur roligt som helst! Du vet väl att du får RUT-avdrag?

En flyttstädning är den mest omfattande och tidskrävande typen av städning. Du som tidigare hyresgäst eller boende ansvarar för att lämna bostaden i ett rent och gott skick. Det finns flera bra anledningar till att låta en städfirma ta hand om flyttstädningen. Vi är proffs på att städa och utför flera flyttstädningar varje månad. Med vår långa erfarenhet känner vi till vad de vanligaste misstagen är och vad hyresvärdar oftast anmärker på när man har städat själv. Vi ser till att hela bostaden blir ren och att slutstädningen godkänns. Du får mer tid över till annat och kan känna dig trygg med garantin som vi lämnar på utfört arbete. Du vet väl om att du får RUT-avdrag för städtjänster oavsett om du har hyrt eller ägt din bostad? Du betalar bara hälften av vad flyttstädningen egentligen kostar.

RUT-Avdrag

Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden.

Det går att läsa mer på skatteverkets hemsida

Recensioner

Donald E. Sixt III
Donald E. Sixt III
2024-04-17
This company provides tremendous service for both the inside and outside of the home! Sandi is an excellent communicator and is always willing to help. I highly recommend Städ & Trädgårdsservice i Gnosjö if you are in search of a professional company to help take care of your property!
Vann Dao
Vann Dao
2024-04-05
Fantastiskt bra jobb. Rekommenderas verkligen. Bra kvalitet & service!
Jennifer Andrews
Jennifer Andrews
2024-04-05
Emilia Schellhas
Emilia Schellhas
2023-11-07
Bra kvalitet & service!
Tommy Engwall
Tommy Engwall
2023-01-19
Pedro Maldaner
Pedro Maldaner
2023-01-02
Very friendly and professional personal, I strongly recommend
Arjan Mostafa
Arjan Mostafa
2022-12-29
Väldigt nöjd! Ställde upp med kort varsel och gjorde ett kanonjobb till rimlig peng. Femstjärnigt!
Marie Nihlen
Marie Nihlen
2022-12-08
Fantastiskt bra jobb. Rekommenderas verkligen. Tack så hemskt mycket.
Pontus Larsson
Pontus Larsson
2022-11-30

Lämna dina uppgifter så ringer vi upp inom 24h